Het eerste Junior Fun Cup team is er

Ze waren met 180 bij de aanvang van de wedstrijd en kwamen van over gans het land. Na vier selectiedagen werden de 11 finalisten uitgenodigd voor de laatste fase van deze competitie op het circuit van Mettet. Deze keer niet achter het stuur van een simulator, maar achter het stuur van een echte Fun Cup. Op deze manier konden ze hun talenten verder ontwikkelen en zich bewijzen op het circuit.

Voor het merendeel van de deelnemers was dit hun eerste ervaring op het circuit. Desondanks bewezen ze allen een groot talent te bezitten en was het dus niet makkelijk om de selectie te maken.

Uiteindelijk werden vier jonge talenten uitverkoren om samen het Fun Cup Junior team te vormen: Elea Trenchant, Emilien Allard, Senne Lanssens en Julien Soenen.

Zij zullen aan de start verschijnen van de 8u Spa van het Franco Fun Festival en tijdens de Hankook 25u te Spa.

Op naar het Franco Fun Festival in Spa!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws