Chris Ingram wint de Legend Fires North West Stages

Chris Ingram en Alex Kihurani hebben de overwinning opgeëist tijdens de openingsronde van het Probite Motorsport UK British Rally Championship, door op zaterdag de eerste plaats te veroveren op de Legend Fires North West Stages.

Ingram knalde zijn met Michelin beklede Volkswagen Polo GTi door de uitdagende wegen van Lancashire en zette vier snelste tijden neer om zijn eerste BRC-overwinning veilig te stellen en de maximale punten mee naar huis te nemen in een van de meest opwindende line-ups van seriekandidaten sinds jaren.

De Ierse kampioen en 2021 Junior BRC-kampioen William Creighton deed een late aanval in zijn door Pirelli ondersteunde Ford Fiesta Rally2 om de tweede plaats in het klassement in de wacht te slepen, terwijl Meirion Evans met zijn Toyota Yaris GR Rally2 een indrukwekkend debuut maakte op Britse bodem en de derde podiumplaats in de wacht sleepte.

Foto: persartikel BRC

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws