Toen en nu verenigd: Porsche op tweede poster

Toen SRO Motorsports Group aankondigde dat er van de officiële CrowdStrike 24 uur van Spa-poster tien verschillende versies, speciaal voor de verzamelaars, zouden worden gemaakt, zorgde dat voor heel wat opschudding. De reactie van fans van het evenement was overweldigend positief, vooral op sociale netwerken. De onthulling van de tien posters in de aanloop naar de honderdste editie, die gepland staat voor 26-30 juni, belooft een rode draad te worden door de komende weken.

Na de eerste officiële poster, waarop twee Mercedes-AMG’s de Raidillon beklommen, is het nu de beurt aan Porsche dat een ereplaats inneemt. Een ontwerp van Guillaume Lopez.

Het contrast is opvallend. Rechts de fluo-gekleurde Porsche 911 GT3 R waarmee het Rutronik Racing-team over twaalf weken deelneemt aan de honderdste editie van de CrowdStrike 24 uur van Spa. Links, met zijn sobere grijze carrosserie en zwarte motorkap, staat de Porsche 911 die de editie van 1967 won in handen van ‘Pedro’ en Jean-Pierre Gaban.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws