Tom Boonen ambieert top 10 in de Wallonie.

Tom Boonen blikt samen met Eric Dupain van ‘de Broodplank Communications’ in het allereerste NAPA-magazine nog eens terug op de eerste manche van het Belgian Rally Championship, de Rally van Haspengouw. Samen kijken ze ook al uit naar de Rallye de Wallonie waar Tom, in de NAPA Benelux Skoda Fabia RS Rally2 genavigeerd door Erwin Mombaerts, aan de start zal staan.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws