Ghirelli schenkt PK Carsport perfect Italiaans weekend

Nadat Vittorio Ghirelli zaterdag al de eerste race in de EuroNASCAR Pro op zijn naam schreef deed hij dat gisteren tijdens de tweede nog eens over en vergroot dankzij die twee overwinningen zijn voorspring in de algemene stand van het kampioenschap.

De Italiaan was in eigen land onoverwinnelijk en was in alles, zijnde de twee trainingssessies, de kwalificatie, de superplie en beide races, het snelst. Dominantie alom dus. En ook nu in die tweede race reed Ghirelli van start tot finish aan de leiding en niemand die er iets aan kon doen.

“Schitterend hè, heel veel vrienden zijn dit weekend naar hier afgezakt om me te steunen en kijk wat ik hen heb kunnen teruggeven. Een dubbele overwinning was hetgeen ze allemaal hadden gehoopt. En dat hebben we gehaald dankzij het fantastische werk wat PK Carsport leverde, we hadden een heel sterke wagen dit weekend. We waren eerste in alles, dus ik ben ze veel dank verschuldigd,” besluit Ghirelli.

Onze landgenoot Marc Goossens werd negende. Sven van Laere werd in EuroNASCAR 2 respectievelijk 17de en 12de.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws