Autostal Atlantic levert hoofdaandeel in Ardeca Ypres Rally

Het worden meer dan drukke dagen voor Autostal Atlantic. In de Ardeca Ypres Rally, die vrijdagnamiddag van start gaat, zijn er in totaal bijna 90 teams die volledig of gedeeltelijk de kleuren van de Koekelaarse autostal verdedigen.
“De inbreng van Divisie 2 heeft er wel voor gezorgd dat het aantal startende leden serieus toegenomen is” aldus secretaris Freddy Hindryckx. “We hopen dan ook heel wat van onze piloten te mogen verwelkomen op onze “Atlantic-village”, op het Minneplein. Daar is er een uitgebreide standplaats voorzien voor de rallyauto’s en de bijhorende assistentiewagens en mecaniciens. Maar ook familie, sponsors en supporters zijn er altijd welkom voor wat meer info rond hun geliefkoosde team. De lijst deelnemers opsommen zou te veel tijd in beslag nemen, maar we mogen gerust stellen dat we in alle geledingen vertegenwoordigers hebben die er voor kunnen zorgen dat de kleuren van Autostal Atlantic hoog boven het podium wapperen.
Onze Rally2-piloten kunnen zeker aanspraak maken op een top-10 notering. Klasse RC1 is zelfs volledig voor Atlantic-piloten. Maar ook in RGT, Rally3, Rally4, en zeker bij de Historics, zou het heel erg moeten mislopen om niet één of meerdere teams in de top-3 te krijgen. Verder hebben we het volste vertrouwen in de mensen die uitkomen in de andere klassen.
En dus zoals gezegd heeft Divisie 2 een belangrijke rol gespeeld. Van de bijna 50 startende teams zaterdag zijn er 30 ‘Atlantic’ers’. We hopen zeker dat enkele teams zich in deze ééndaagse rally kunnen onderscheiden.”
Voorzitter Danny Debruyne en secretaris Freddy Hindryckx staan het hele weekend klaar in de assistentiestand om hun leden met raad en daad bij te staan.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws