De nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo

De BMW 6 Serie Gran Turismo is een individualist binnen het premium executive segment en voldoet aan de rijk gevarieerde eisen van moderne en uiterst veeleisende klanten. Het combineert het sportieve vermogen waar de BMW bekend om staat met uitstekend comfort over lange afstanden. Een uiterlijk dat bol staat van aanwezigheid en elegantie wordt aangevuld met een overtuigende functionele veelzijdigheid.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws