Hyundai maakt plannen bekend voor de komende zomer

Rally di Roma Capitale (24-26 juli) zal twee i20 Coupe WRC-auto’s in actie zien met Dani Sordo en Junior Driver Pierre-Louis Loubet aan het stuur. Craig Breen en Callum Devine zullen tijdens het evenement ook twee i20 R5-auto’s besturen.

Twee fabrieks i20 Coupe WRC-wagens zullen in Rally di Alba (31 juli-2 augustus) verschijnen, waarbij Pierre-Louis in een WRC-wagen van een klant zal plaatsnemen. Craig en Jari Huttunen nemen ook deel in twee i20 R5-auto’s.

Lokale held Ott wordt vergezeld door Thierry Neuville voor de Rally DirtFish in Estland (7-9 augustus), met Jari aan het stuur van de R5-testauto.

Foto: World RedBull Content Pool.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws