Lewis Hamilton wint in Oostenrijk

Tweede weekend op rij feest bij Mercedes en dit keer met een dubbel, Hamilton op 1 en Bottas op 2. Max Verstappen moest de tweede plaats pas op het einde van de wedstrijd afstaan aan Bottas en eindigde zo op plaats drie.

Nieuws van de dag was de aanrijding tussen Vettel en Leclerc tijdens de eerste ronde, meteen twee wagen aan de kant.

Lando Norris reed opnieuw een sterke wedstrijd en eindigde op plaats vijf, hij ging in de laatste ronde nog voorbij Perez. Die laatste reeds een aanvallende wedstrijd maar moest vrede nemen met plaats zes.

Man van de wedstrijd voor ons: Sergio Perez!

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws