Hamilton haalt de pole in moeilijke omstandigheden

Lewis hamilton: “Ik ben dankbaar dat we kwalificatie hebben mogen doen, ik hou van deze dagen. Het weer was ongelooflijk moeilijk en uitdagend voor ons allemaal. Vaak zie je niet waar je heen gaat.

Ik had een groot aquaplaning-moment in mijn voorlaatste ronde, daar was het dus even alle hens aan dek, maar ik kon me in de laatste ronde nog verbeteren. Na gisteren heeft het team uitstekend werk verricht door te kijken naar de oorzaak van het probleem en ik was er zeker van dat het vandaag zou opgelost zijn, zelfs als het droog was geweest.

De pole position is waar ik de race wil beginnen, dus ik ben blij dat het een probleemloze sessie was; Ik heb geen fouten gemaakt. Dat is altijd positief en ik kijk nu uit naar morgen.”

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws