Farfus kondigt volgende fase aan

De uitrol van de BMW M4 GT3 afgelopen zaterdag in de BMW Group-fabriek in Dingolfing (GER) betekende een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van het nieuwe BMW-icoon voor de GT-racescene.

Na maanden van virtueel werk kondigde BMW-fabrieksrijder Augusto Farfus (BRA) de volgende fase van voorbereidingen aan, waarmee de nieuwe auto voor het eerst de straat op ging. Ondanks veel uitdagingen heeft de BMW M4 GT3 tot nu toe alle ontwikkelingsstappen volgens plan voltooid en zal hij volgende week naar Miramas (FRA) reizen voor de eerste tests.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws