Mid Flanders Classic afgelast

We keken er opnieuw met zijn allen naar uit, een nieuwe wedstrijd georganiseerd door het Trimard team! Maar helaas, de start van een tweede golf Covid-19 beslist hier nu anders over.

Trimard team: “Met een 16-tal burgemeesters uit de regio Mid-West werden bijkomende maatregelen opgesteld ter bestrijding van Covid-19.”

De besmettingscijfers in onze omliggende regio gaan immers in stijgende lijn waarbij de alarmdrempel hetzij benaderd, het zij al overschreden wordt. Door de burgemeester van de gemeente Staden werd op 30 juli 2020 een politiebesluit getroffen met specifieke lokale aanvullende maatregelen voor de gemeente Staden (zie bijlage).

In dit politiebesluit worden o.a.

  • alle sportwedstrijden op de sportterreinen en in de openbare gebouwen vanaf zaterdag 1 augustus tot en met dinsdag 25 augustus 2020 geannuleerd,
  • alle sportwedstrijden op de openbare weg worden geannuleerd tot en met 13 september 2020,
  • vanaf vaststelling van fase alert 2, zullen alle sportactiviteiten indoor geannuleerd worden,
  • alle evenementen en festiviteiten, zowel van gemeente, verenigingen als privé, in openbare gebouwen en op het openbare domein van zaterdag 1 augustus tot en met zondag 13 september 2020 geannuleerd.

Kop op iedereen. Op naar 2021 waar we er dubbel van gaan genieten!

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws