SpaItalia verzet naar 2021

DG Sport heeft zo lang mogelijk de kat uit de boom gekeken, in de hoop van toch nog een positieve draai te kunnen geven aan het evenement dat onderhevig is aan de grillen van de Covid-19 pandemie, maar trok uiteindelijk aan het kortste eind. Helaas zullen de fans van Italiaanse auto’s en moto’s niet naar de 2020 editie van SpaItalia kunnen gaan op het circuit van Spa-Francorchamps. Het evenement is officieel verzet naar juni 2021…

“We hebben alles uit de kast gehaald, maar op een gegeven moment moet je het evidente onder ogen zien, legt Forian Jupsin uit in naam van DG Sport. Wat het succes van SpaItalia maakt is de grote menigte gepassioneerden die afzakken naar het mooiste circuit ter wereld om er een fantastische tijd door te brengen. Met de huidige opgelegde maatregelen op tal van niveau’s wordt het Dolce Vita aspect van ons evenement heel erg beperkt tot zelfs onbestaande. Heel erg frustrerend want het beloofde een topeditie te worden, met de focus op de 110 jaar van Alfa Romeo en het volledige Ducati gamma. Maar uitstel is geen afstel, al valt het ons zeer zwaar…”

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws