RACB MCup voegt de Aarova rally toe aan hun kalender

Het zijn voor iedereen rare tijden. Ook voor de RACB MCup, zij zien namelijk de ene wedstrijd na de andere geannuleerd worden. Toch blijft de organisatie hoopvol en zoekt men naar mogelijke oplossingen, met resultaat want de organisatie liet weten dat ze de Aarova Rally aan hun kalender kunnen toevoegen.

Na de annulatie van de ConXion Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally vielen er in één klap twee manches weg van de RACB MCup . Na de bekendmaking dat de Aarova Rally een BRC wedstrijd wordt , schoot het dynamisch MCup bestuur meteen in actie en kan ze met trots vermelden dat ook de Aarova Rally wordt opgenomen op de kalender van de RACB MCup . Samen met de Spa Rally zijn er dus nog twee manches te rijden voor het klassement,” laat het bestuur van de MCup weten.

Goed nieuws dus voor de BMW- rijders, die net zoals vele anderen slechts één wedstrijd hebben gereden, namelijk de Rally van Haspengouw eind februari. Daar ging Patrick Diels aan de haal met de zege in zijn BMW 132i.

Margot Ureel
Margot Ureel
Margot Ureel is de jongste en enige vrouwelijke medewerker van RallyandRaces. Autosport ligt haar nauw aan het hart, ze is dan ook steevast te vinden op tal van rally’s. Door haar ervaring op de rallyradio verwoordt ze de nieuwsitems met de nodige zorg en kwaliteit.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws