Album VW Fun Cup @ Zolder Fun Festival

In normale omstandigheden had u hier op RallyandRaces al tientallen albums van diverse autosportevenementen kunnen bekijken, maar Covid-19 besliste daar anders over. Dat neemt echter niet weg dat we u willen laten meegenieten van de foto’s getrokken op evenementen waar we wel aanwezig mogen en kunnen zijn.

Een greep uit de foto’s van de VW Fun Cup tijdens het Zolder Fun Festival van afgelopen weekend. De foto’s werden getrokken door medewerker Jeroen van Passel. Voor het complete album klikt u bovenaan op ‘Foto’s’ of

Binnenkort volgen nog meer albums!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws