Wiseco geeft Ford Fiesta Sprint Cup extra power

Race Winning Brands, toonaangevend fabrikant van hoogwaardige onderdelen voor auto’s en motoren, gaat met haar merk Wiseco Performance Products de Ford Fiesta Sprint Cup ondersteunen. Wiseco zuigers staan in de internationale autosport uitstekend bekend om hun geavanceerde technologie en zorg voor detail. “We zijn een dynamisch bedrijf en de jeugdigheid van de Ford Fiesta Sprint Cup past perfect bij onze identiteit”, verklaart Wiseco Sales Coördinator Jeroen Hoet de keuze voor de populaire opstapklasse. Naast de klasse ondersteunt Wiseco ook het jonge Belgische racetalent Tomas de Backer, wat het internationale karakter van Wiseco benadrukt.

Wiseco Performance Products is één van de vele hoogwaardige merkproducten die Race Winning Brands in Europa op de markt brengt. Race Winning Brands vindt technologisch de 1.0 Ecoboost van de Ford Fiesta een interessante motor. Omdat voor dit type krachtmotoren bijna geen reserveonderdelen beschikbaar zijn is het voor coureurs, die immers het uiterste van de motor vergen, vrijwel onmogelijk om de motor in topconditie te houden.

“We hebben tijdens een testdag op Circuit Zolder Tomas de Backer gekozen als ambassadeur van Wiseco”, vertelt Hoet. “Tomas is een jong talent, zeer snel, bovendien sympathiek en dat alles past bij onze identiteit. Hij rijdt voor het gerenommeerde team Belgium Racing en heeft veelvuldig kampioen Marc Goossens als coach.”

De samenwerking tussen Wiseco en de Ford Fiesta Sprint Cup is ook gebaseerd op duurzaamheid en geldt in elk geval tot en met seizoen 2021.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws