Terug WRC-geweld na bijna zes maanden

Velen hebben er naar uitgekeken maar eindelijk is het zover. Bijna zes maanden na de vorige WRC-rally in Mexico kan de rallyliefhebber met de ‘Rally Estonia’ eindelijk weer genieten van wat WRC-geweld. In dat half jaar is er omtrent de kalender heel wat te doen geweest natuurlijk en de reden daarvoor is alom gekend. Stilaan komt er licht aan het einde van de tunnel en waar kan je de 600ste rally sinds het ontstaan van het WRC in 1973 beter vieren dan in een land dat gek is van rally?

Alle ogen zijn ongetwijfeld gericht op wereldkampioen en lokale held Ott Tänak die op dit moment vijfde in het kampioenschap staat. Wij kijken natuurlijk uit naar de prestaties van onze Belgen Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul.

Op het moment van schrijven is de shakedown bezig, later meer.

Foto met dank aan Hyundai Motorsport.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws