Volkswagen wil ook het record op het Circuit van Goodwood

De 100% elektrisch aangedreven wagen van Volkswagen, de ID.R van 680pk, zal een poging ondernemen om tijdens de Goodwood SpeedWeek het ronde record te verbreken van het alom gekende Goodwood Circuit. Dit evenement is in het leven geroepen door het feit dat zowel het Festival of Speed en de Revival werden geannuleerd door Covid-19, dit gaat door van 16 tot 18 oktober. Het nieuwe evenement gaat echter wel door achter gesloten deuren.

Alles zal echter te volgen zijn via streaming!

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws