Meer info omtrent de Renties Ypres Rally

De organisatie van de Renties Ypres Rally heeft gisterenavond de eerste versie van hun draaiboek gepubliceerd en men is maar wat fier dat het WRC naar de Kattestad komt.

De rally van Ieper heeft ondertussen een internationale reputatie opgebouwd die het te danken heeft aan onder andere de typische aard van de klassementsproeven in combinatie met een geweldige sfeer, zowel langs het parcours als in het servicepark in het centrum van Ieper. Maar die geweldige sfeer is natuurlijk ook te danken aan de vele duizenden toeschouwers en daar gaat dit jaar het schoentje ongetwijfeld wat knellen. In het draaiboek is vooralsnog niets te vinden van een publieksverbod, dus publiek wordt op het moment van schrijven toegelaten. Hoe dit in zijn werk zal gaan wordt ongetwijfeld nog gecommuniceerd.

Onderstaand de planning … u kan alvast één, maar wellicht meerdere schema’s beginnen maken.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws