Drama op proef drie voor Tanak

De eerste proef van vandaag zorgt meteen voor zorgen bij Hyundai, Ott Tanäk moest aan de kant met een gebroken stuurinrichting. Sébastien Ogier nam na de snelste tijd op deze proef de leiding over van Loeb, deze laatste verloor 18s en liet weten geen grip te hebben.

Thierry Neuville volgt in het spoor van Ogier, hij reed een goeie tweede tijd maar heeft geen vertrouwen op de ruwe stukken. Elfyn Evans staat voorlopig derde.

Voorlopige stand

Foto: Jaanus Ree Red Bull Contentpool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws