Serieus gevecht aan de gang

Het lijkt erop dat we afstevenen op een secondengevecht tussen Sébastien Ogier en Thierry Neuville. Na vijf proeven is het verschil tussen beide heren slechts 1.6s, in het voordeel van de Toyota rijder. Elfyn Evans volgt op plaats drie op 12.3s, die niet tevreden was over zijn gereden lus deze morgen.

Thierry: “Ik probeer grip te vinden en volg propere lijnen, maar ik ben niet tevreden met de wagen om eerlijk te zijn. Ik dacht beter te zijn maar dat zijn we niet, we moeten op zoek naar een betere balans.”

Voorlopige stand

Foto: Jaanus Ree Red Bull Contentpool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws