IAME Series Benelux: een proef met twee gezichten in Mariembourg

Tijdens de tweede afspraak van de IAME Series Benelux, die net als de openingsmanche in Genk in twee delen werd gesplitst, werden de Finales onder totaal verschillende omstandigheden gereden in Mariembourg. Zaterdag, toen de regen alomtegenwoordig was konden Nick Smit (X30 Senior) en Yani Stevenheydens (X30 Junior) het verschil maken. Op zondag waren het Sébastien Biélande (X30 Master), Sten Dorian Piirimägi (X30 Super Shifter) en Thibaut Ramaekers (Mini) die de overwinning binnenhaalden.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws