2 x Deldiche – 2 x Belgium – 1 x Russel

Na de EuroNASCAR Pro deze morgen was het een weinig later tijd voor de tweede vrije training van het Belcar Endurance Championship. Wat betreft de weersomstandigheden geen verandering, dus ook de 19 wagens, waarvan acht proto’s (7 Norma’s en 1 Wolf) moesten 45 minuten een nat asfalt op.

In deze vrije training was het Deldiche Racing dat de posities 1 & 2 inneemt, met de #111 Norma M20 FCT op kop. Een halve seconde later volgde de #110. De Belgium Racing #99 Lambo klokte de derde tijd op 0.816 sec. De #98 Porsche uit dezelfde renstal werd vierde. Russel Racing by PK Carport sloot de top 5 af.

De volledige uitslag kan u hier terugvinden.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws