Magnus maatje te sterk

Russel Racing by PK Carsport heeft de pole te pakken voor de drie uur durende race van morgen en dat heeft het Limburgse team te danken aan een ‘magnustrale’ Gilles Magnus.

In zijn rode Norma M20 FC met het nummer 2 was hij iets meer dan een halve seconde (0.683) sneller dan de #111 Deldiche Racing Norma (Sam Dejonghe/Tom Boonen) en bijna twee seconden op de #110 Norma, eveneens Deldiche Racing (Thomas Piessens/Tim Verbergt).

Een vierde tijd was er voor de #67 van T2 Racing, de derde Norma van Deldiche (#21) was goed voor een vijfde tijd. GHK racing by T2 klokte de zesde tijd, zevende werd de Krafft Racing Norma. Een zeven op zeven dus voor Norma.

Belgium Racing zette de prachtige Lamborghini op de achtste plaats en bijgevolg ook eerste in Belcar 3. Negende algemeen eindigde de Porsche van RED ANT Racing en dus eerste in Belcar 2.

In Belcar 5 was de #42 BMW M3 van Küpper Racing zeer nipt (0.128 sec.) sneller dan de Audi van QSR Racingschool. De BMW E90 325i van Simtag Racing is de enige deelnemer in Belcar 6.

Racen doen we morgen van 13.00 uur tot 16.00 uur, hopelijk op een droge piste.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws