DTM op Circuit Zolder zonder publiek

De organisatie achter de ‘Deutsche Tourenwagen-Masters’ heeft deze voormiddag laten weten dat races op Circuit Zolder niet kunnen gehouden worden met publiek. De reden hiervoor is het toenemende aantal besmettingen inzake Covid-19 in heel Europa alsook de reiswaarschuwingen van het Duitse Ministerie van Buitenlandse zaken en de bijhorende voorschriften inzake quarantaine bij terugkeer van uit het buitenland.

Het publiek is bijgevolg voor beide weekends niet toegelaten. Zij die al een ticket gekocht hadden worden normaal gezien binnen de twee weken terugbetaald.

Foto met dank aan DTM.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws