Dani Sordo blijft aan de leiding

Wat de leider betreft is er geen verandering maar wat de tweede en derde plaats betreft echter wel. Thierry Neuville reed de snelste tijd op proef 10, terwijl Ogier op diezelfde proef de motor liet afslaan. Haasje over dus, Neuville op twee met 3s voor op de Fransman.

Maar wat te zeggen over de strijd bij de R5 wagens, Huttunen aan de leiding voor Kajetanowicz met slechts een verschil van 0,1s!

Nog twee proeven te gaan vandaag. Voorlopige stand.

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws