Sébastien Ogier met duidelijke boodschap

“Het is belangrijk hem morgen te verslaan!” liet Ogier optekenen aan de finish van de laatste proef vandaag. Met ‘hem’ bedoelt de Fransman uiteraard Thierry Neuville. Op zowel proef 11 als proef 12 was Ogier de snelste in de Toyota en neemt zo de tweede plaats terug over van Neuville, het verschil tussen beiden is slechts 1,5s.

Dani Sordo trekt zich van het gevecht achter hem weinig aan en sluit ook dag twee af als leider met een comfortabele voorsprong van 27,4s. Zonder tegenslag morgen zal de Spanjaard de zege mee naar huis nemen lijkt ons.

Elfyn Evans, momenteel leider in het WK, houdt stand op plaats vier en doet zo mogelijks een goeie zaak.

STAND

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws