Craig Breen wint Aarova rally!

Wat door velen werd verwacht, gebeurde ook: Craig Breen won, samen met co Paul Nagle, de Aarova rally, voor het eerst meetellend voor het Belgisch kampioenschap.

Met hun Hyundai i20 Coupé WRC waren ze bijna anderhalve minuut sneller dan Adrian Fernémont, die zo met de Skoda Fabia Rally 2 maximale punten scoort voor het kampioenschap. Niels Reynvoet kende wat problemen naar het einde toe, maar was toch nog goed voor het laagste podiumschavotje.

Door het feit dat Kris Princen nog lek reed in de laatste klassementsproef, kon Bernd Casier zich naar een vierde plaats hijsen, al maakte ook hij nog een lichte schuiver. Toch een opsteker voor de West-Vlaming.

De top 10 wordt verder rondgemaakt door Bedoret, Verschueren, De Cecco, Miclotte en Chérain, die nog meer dan twee minuten verloor door een lekke band op een van de laatste proeven.

Bjorn Syx werd met de BMW M3 beste Historic, Andy Lefevere finishte als enige NGRT-Porsche-rijder en Charles Munster eindigde als primus bij de Juniores.

Komende uren volgt een uitgebreid wedstrijdverslag door onze journalist ter plaatse Margot Ureel.