Oliver Solberg test voor Ypres Rally Belgium WRC

Vandaag was onze fotograaf Lorenz aanwezig bij de test van Skoda Motorsport, waar we Oliver Solberg aan het werk zagen. Gisteren was het Andreas Mikkelsen die de Skoda Fabia R5 Evo aan de tand mocht voelen.

In tegenstelling tot Mikkelsen werd er vandaag beduidend meer getest door Solberg, met twee schuivertjes als gevolg. Gelukkig zonder veel erg want na een stop bij de service kon de jongeman opnieuw de baan op.

Solberg kreeg de nodige tips en tricks van zijn vader Petter, die vandaag ook aanwezig was om een oogje in het zeil te houden. Tijdens de testen werd er rekening gehouden met de nodige social distancing, alsook het dragen van een mondmasker werd zeker niet vergeten! Ook onze fotograaf hield zich aan deze regels.

Het album met de volledige fotoreeks kun je nu bekijken op onze site!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws