Twee maal T2 in vrije trainingen Belcar

Het Belcar Endurance Championship heeft deze voormiddag het tweede DTM-weekend op Circuit Zolder in gang getrokken. Op het programma stonden 60 minuten vrije training en daarin was de Norma M20 FC van GHK Racing by T2 (Chris Mattheus samen met Guy en Brent Verheyen) het snelst met een tijd van 1:30.071. De tweede T2 Racing Norma van Pieder Decurtins en Ian Gepts was amper 0.031 sec. trager. Russel Racing by PK Carsport (Hans & Frank Thiers en Jeffrey van Hooydonck) klokte met de Norma M20 FCT de derde tijd (1:30.326). Kraftt Racing (Longin/Longin/Corten) en Art Racing (Morrow/Van Belle/Tanner) vervolledigden in Belcar 1 de top vijf.

John De Wilde was in zijn Speedlover Porsche 991 het snelste in de Belcar 2, voor de Belgium Racing Porsche van Wauters/Wauters/Goossens en die van RED ANT Racing (Bert, Ayrton en Yannick Redant).

In Belcar 3 heeft de crew van Totaalplan Racing mooi werk verricht. De Lamborghini Super Trofeo, die in de vorige manche zwaar crashte, bedankte met een tijd van 1:31.371, goed voor een zesde tijd algemeen en snelste in de klasse. Ook hier weer een miniem verschil want de Belgium Racing Lambo was amper 0.0028 sec. ’trager’.

De snelste tijd in Belcar 5 was voor de M3 van Küpper Racing. De enige wagen in Belcar 6, de BMW 325 van QSR Racingshool besluit op de laatste plaats.

Wie de Belcar live wil volgen kan terecht op de website van de Belcar Series.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws