South Belgian Rally geannuleerd!

Gisteren hadden we er het nog over, of we al of niet komend weekend naar de rally konden. Met de South Belgian Rally op zaterdag en de Hemicuda rally op zondag oogde het weekend bijzonder mooi, mede door de aanwezigheid van flink wat WRC-sterkhouders. Maar er werden meteen de nodige vraagtekens geplaatst door de gekende toenemende Covid 19-toestand.

Zonet werd echter door de burgemeester van Vresse-sur-Semois en organisator DG Sport beslist om de South Belgian Rally, omwille van de gekende redenen maar met spijt in het hart, te annuleren. Meteen een opdoffer voor DG Sport, die na Spa in maart al zijn tweede organisatie dit jaar moet “cancelen”.

Met de virologen die overal luidkeels verkondigen dat een korte, maar hevige lockdown, voor ongeveer een maand, de enige oplossing is om het virus wat in te perken, zal het met argusogen uitkijken zijn naar de organisatoren van de Hemicuda en Ieper.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws