Ugo de Wilde twee maal op het podium

Dankzij een fantastische start vanaf P3 heeft Franco Colapinto (MP Motorsport) een regenachtige race 1 op Circuit de Spa-Francorchamps gewonnen. De Argentijn werd gevolgd door de Formule Renault Eurocup leider Victor Martins (ART Grand Prix). Ugo de Wilde (Arden Motorsport) eindigde derde in zijn thuisronde voor teamgenoot Alex Quinn (Arden Motorsport).

Foto met dank aan Ugo de Wilde (facebook)

Na een korte nacht om de auto van Reshad De Gerus te repareren, kreeg Arden Motorsport zijn happy end in Spa met een één-tweetje. Vanaf P12 op de grid, had rookie Alex Quinn de perfecte bandenstrategie om zijn eerste overwinning in de Formule Renault Eurocup te pakken. Hij deed dat voor zijn teamgenoot Ugo de Wilde. Grégoire Saucy (ART Grand Prix) reed naar de laatste podiumplaats.

Foto met dank aan Ugo de Wilde (facebook)
Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws