De stand alvorens richting Ieper te trekken

Nog twee wedstrijden staan gepland dit jaar voor het World Rally Championship, Ieper en Monza. Het komt snel dichtbij, de Renties Ypres Rally, laat ons daarom eens kijken naar de stand van zaken. Ook al ervaren we een seizoen dat nog nooit eerder gezien of beleefd werd, de spanning is er zeker. Bij de piloten kan het nog alle kanten op en bij de strijd onder de teams is het verschil heel erg klein. Wetende dat Ieper een heel grote uitdaging zal worden voor de teams zou onderstaande wel eens volledig door elkaar kunnen worden geschud alvorens richting Monza te trekken.

Piloten:

Elfyn Evans 111 punten
Sébastien Ogier 97 punten
Thierry Neuville 87 punten
Ott Tänak 83 punten
Kalle Rovanperä 70 punten

Merken:

Hyundai Shell Mobis WRT 208 punten
Toyota Gazoo Racing WRT 201 punten
M-SPort Ford WRT 117 punten
Hyundai 2C Competition 8 punten

Zolang er geen duidelijkheid komt van officiële instanties gaat de Renties Ypres Rally voor RallyandRaces gewoon door en gaan we daar ook zo over communiceren!

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws