Enkele Belgen aan de start in de Rally Hungary volgende week

Tijdens het weekend van 6 tot 8 november staat de volgende manche van het ERC gepland, de Rally Hungary. Zestien proeven die samen goed zijn voor 191 kilometer tegen de klok.

Op de deelnemerslijst zien we enkele kleppers staan zoals Andreas Mikkelsen met Skoda, Craig Been met Hyundai, Oliver Solberg met Volkswagen, Mads Ostberg, Lukyanuk Alexey en Yoann Bonato met Citroën, en zo kunnen we nog we even doorgaan.

Maar ook enkele Belgen gaan zich in de strijd werpen volgende week. Grégoire Munster en Louis Louka gaan er alles aan doen om hun sterke reeks verder te zetten in de Hyundai i20 R5.

Met de Skoda Fabia Rally2 EVO maken Pieter Jan Michiel Cracco en Jasper Vermeulen eveneens de verplaatsing richting Nyiregyhaza, net als Amaury Molle in de Peugeot 208 R2.

Veel succes aan onze landgenoten alvast!

RALLY HUNGARY

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws