Brons voor Magnus in eerste race

Jean Karl-Vernay heeft race 1 in de World Touring Car Cup in Motorland Aragon gewonnen. Bij de start was hij de snelste weg en hij wist zijn positie daarna makkelijk vast te houden. Santiago Urrutia werd tweede. Gilles Magnus nam de laatste podiumplaats voor zijn rekening. Tweede Belg in de race, Nicolas Baert werd zeventiende in zijn eerste race in de WTCR.

Door een goede Q1 gisteren mocht onze landgenoot in zijn Comtoyou Racing Audi RS 3 LMS starten vanop P2. Hij had een goede start, maar zag Jean Karl-Vernay voorbijvliegen in de eerste bocht. Enkele bochten later moest hij ook Santiago Urrutia laten voorbijgaan. Daarna kon hij het tempo goed volgen, maar inhalen lukte niet meer. Magnus had geen enkel probleem om P3 vast te houden.

Om 12:15 is er race 2 waar Mikel Azcona vanop polepositie mag starten nadat hij zijn tijd terugkreeg na een straf voor het overschrijden van de track limits.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws