T2 Racing houdt het voor bekeken

Midden oktober maakte Deldiche Racing reeds bekend niet meer in competitie aan de start te verschijnen en zich zou focussen op de verdere ontwikkeling van de Norma M20FC. Helaas blijft het niet bij Deldiche Racing alleen want ook T2 Racing heeft gisterenavond zeer laat besloten niet meer mee te doen aan de laatste race van het seizoen. Ook zij gaan zich nu concentreren op 2021. Dat lezen we op hun pagina op Facebook.

Onder andere de huidige toestand aangaande COVID-19 en de daarmee gepaard gaande maatregelen, het (volgens T2 Racing) verwachte lage aantal deelnemers in hun klasse en de weersomstandigheden heeft T2 Racing die beslissing doen nemen.

Ook GHK Racing by T2 geeft op hun Facebook te kennen dat het seizoen er wellicht op zit.

Wat die weersverwachtingen betreft zou T2 Racing wel eens gelijk kunnen krijgen vermits de temperaturen naar het einde van de week een flinke duik nemen, vooral ’s avonds en ’s nachts. Een voorlopige voorspelling van het KMI voor zaterdag luidt: wellicht droog, brede opklaringen met wind die draait naar het zuidoosten en het wordt mogelijk zacht met maxima tussen 12 en 15 graden.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws