PCCB & PSCB afgelast

De annulaties van autosportevents blijven zich opstapelen want ook de Porsche Carrera Cup Benelux en de Porsche Sprint Challenge Benelux last de laatste ronde, die aanvankelijk volgende week zondag 08 november op Circuit Zolder verreden zou worden, af. Hoeft het nog verteld te worden dat een van de redenen voor deze afgelasting gezocht moet worden in de COVID-19 pandemie?

Verder wenst de organisatie alle rijders, teams en fans te bedanken voor de steun en aandacht en er zal voortgebouwd worden op hetgeen tot nu toe bereikt is met als doel om van 2021 een geweldig seizoen te maken.

In de Porsche Carrera Cup Benelux is het Loek Hartog die zich kampioen mag noemen en dat is ook van toepassing voor Michael Cool in de Pro-Am en voor Jaxon Verhoeven in de Am-klasse. In de Porsche Sprint Challenge Benelux gaan de bloemen naar Thierry Vermeulen.

Gaan komende zondag (voorlopig) nog wel door: de Supercar Challenge, de Ford Fiesta Sprint Cups en de Mazda MX-5 Cup.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws