Porsche en business jet in hetzelfde pakket, het kan

Mag het iets meer zijn? Klanten die een van de tien limited edition Embraer Phenom 300E zakenjets kopen, kunnen ook een bijpassende Porsche 911 Turbo S kopen. Deze actie is het resultaat van de samenwerking tussen de twee merken. Het projectteam bestond uit leden van de Embraer design studio in Melbourne, Florida, de Porsche design afdeling “Style Porsche” in Weissach / Duitsland, de Porsche Exclusive Manufaktur in Stuttgart / Duitsland en de Studio F.A. Porsche in Zell am See / Oostenrijk.

Beide merken hebben een gemeenschappelijk doel: ze bieden klanten over de hele wereld exclusieve producten aan die gepersonaliseerd en verbeterd kunnen worden om aan praktisch elke wens te voldoen. “Porsche en Embraer delen een groot aantal gemeenschappelijke waarden”, zegt Alexander Fabig, hoofd Personalisatie en Classic. “Als onderdeel van onze samenwerking gebruiken we de knowhow van beide merken om samen te werken aan concepten die even aantrekkelijk zijn voor de klantengroep van eigenaren van jet- en sportwagens.”

De tot tien exemplaren gelimiteerde speciale editie is vooral gericht op klanten die veel belang hechten aan innovaties, technologie en personalisatie op maat. Tegelijkertijd ligt de focus voor beide producten op het combineren van prestaties en dagelijkse bruikbaarheid.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws