Andreas Mikkelsen wint in Hongarije, Munster tweede

De Noor was dit weekend duidelijk van een ander niveau, hij won de wedstrijd met 1min32 voor op Grégoire Munster en Louis Louka. Een onwaarschijnlijk sterke prestatie van het duo in de Hyundai i20 R5. Derde plaats was voor de Spanjaard Efrén Llarena in de Citroën C3 R5.

Grégoire Munster: ” Ik ben echt blij, het team deed fantastisch werk. Gisteren hebben we aangevallen en vandaag onze plaats proberen te behouden en dat is gelukt. Echt een goed weekend!”

Andreas Mikkelsen: “Ik ben nog niet verslagen geweest in 2020. Op asfalt was het echt moeilijk voor me, het was super dat we hier konden rijden. Bedankt aan het team voor de wagen. Onze strategie was slim zonder grote risico’s, en toch was het heel erg leuk.”

PJM Cracco en Jasper Vermeulen reden enkele knappe tijden tussen de lokale helden en eindigden op een 18de plaats algemeen, eveneens een knap resultaat. Amaury Molle tekende af op de 31ste plaats.

UITSLAG

Foto: FIA ERC (Grégor)

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws