Munster – Louka schuiven op naar plaats twee

Vier proeven werden deze ochtend gereden in Hongarije en na deze eerste lus lijkt het er sterk op dat Andreas Mikkelsen op weg is naar de overwinning. Craig Breen ging als tweede in het klassement van start deze morgen, helaas op proef 12 moest hij zijn Hyundai aan de kant zetten met mechanische problemen.

Hierdoor konden Grégoire Munster en Louis Louka doorschuiven naar plaats twee in het klassement. Hun achterstand op de Noor bedraagt 1m41s, achter hun staat Norbert Herczig met een achterstand van 27.5s. Met nog drie proeven te gaan deze namiddag ziet het er dus goed uit, al willen we niet te voorbarig zijn, de proeven liggen er verraderlijk bij.

Cracco – Vermeulen reden op proef 12 en 13 twee keer een top vijftien tijd en staan nu 18de algemeen.

Voorlopige stand

Foto: FIA ERC

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws