Toyota snelste tijdens de oefensessies in Bahrein

De actie is volop gestart in Bahrein, de drie oefensessies zijn achter de rug en het is Toyota die de snelste tijden laat optekenen. Tijdens de eerste sessie was het de #8 van Buemi, Nakajima en Hartley die de snelste waren met een voorsprong van 0,492s op de #7.

Tijdens de tweede sessie was de #7 van Conway, Kobayashi en Lopez beduidend sneller dan de #8, een verschil van 1,147s tussen beide Toyota’s. De derde sessie ging dan weer naar de #8 met slechts 0,102s voorsprong op #7. 

Maxime Martin reed samen met zijn team tijdens de eerste sessie een 9de tijd, de tweede sessie een 14de tijd en tijdens de derde sessie een 13de tijd.

Straks om 18u staat de kwalificatie op het programma.

Bekijken de tijden HIER.

Foto: Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws