Halverwege de 12H van Sebring

Na zes uur van de twaalf op Sebring International Raceway ligt de Porsche van Laurens Vanthoor op een vijfde plek in de GTLM. Hij reed zelf even aan de leiding in zijn klasse, maar door enkele Safety cars op de verkeerde momenten zijn ze dus op achtervolgen aangewezen.

De leiding overall is halverwege voor Matheus Leist in de #85 Cadillac DPi. De race heeft al zeven safety cars achter de rug en dat is ook nu het geval door een crash van Nicky Catsburg in de #3 Chevrolet Corvette C8.R die gelukkig wel door kon.

Nog zes uur racen in Central Florida. De race is integraal te volgen via de site van IMSA.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws