Overwinning en podium voor afscheidnemend Porsche

In een spektakelrijke twaalf uur van Sebring heeft Porsche zijn afscheid in schoonheid gevierd. Na een late crash van Connor De Phillippi in de #25 BMW M8 GTE kwamen beide Porsches 911 RSR – 19 op P1 en P2 te liggen in de GTLM. Het was uiteindelijk de #911 die won voor de #912 van Laurens Vanthoor en dat werd gevierd met donuts. Hiermee eindigt voorlopig ook de IMSA Weathertech Sportscar Championship carrière van Vanthoor.

De overwinning overall was voor de #55 Mazda DPi voor de #6 Acura Team Penske en de #77 Mazda DPi. De LMP2 ging naar Scott Huffaker in de #52 ORECA LMP2 07. De GTD overwinning was voor Patrick Long met de #16 Porsche 911 GT3R. Hij won voor Roman De Angelis in de #23 Aston Martin Vantage GT3 en Mario Farnbacher met de #86 Acura NSX GT3.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws