Mogelijkheden voor Gilles Magnus na kwalificatie

Deze middag stonden de kwalificaties gepland in de laatste race van het WTCR seizoen. Opnieuw was Motorland Aragon de locatie. Voor Gilles Magnus was het vorige weekend in Motorland Aragon al geslaagd en ook ditmaal reed hij met zijn Comtoyou Racing Audi RS3 LMS mee met de beste. Uiteindelijk mag de WTCR Rookie Driver award winnaar morgen tweemaal vertrekken van P8 en staat hij op P3 voor race 2.

foto met dank aan WTCR

De snelste in de kwalificatie was de Uruguayaan Santiago Urrutia. Hij start vanop Polepositie in zowel race 1 als 3. De polepositie in race 2 is voor Yvan Muller. Hij rijdt net als Urrutia in een Cyan Performance Lynk & Co 03 TCR.

Race 1 is morgen om 9:15 op Motorland Aragon.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws