Montoya volledig seizoen in WEC met DragonSpeed

Voormalig Formule 1-coureur en tweevoudig winnaar van de Indy 500, Juan Pablo Montoya komt volgend jaar een volledig seizoen in actie in het FIA World Endurance Championship. De Colombiaan, die dit jaar met DragonSpeed deelnam aan de ’24 Hours of Le Mans’, krijgt in de LMP2 ORECA-07 het gezelschap van Henrik Hedman en Ben Hanley.

“Wel, ik ben enorm verheugd om volgend jaar het volledige seizoen in de FIA WEC bij DragonSpeed te rijden. Ik heb dit jaar in Le Mans een geweldige tijd bij het team gehad en ik kijk er naar uit om terug op heel wat van die klassieke locaties te racen samen met zo een geweldige groep mensen,” aldus Montoya.

Ook teambaas Elton Julian is in zijn nopjes: “Hoe kan het ook anders? Schitterend dat ik deze aankondiging nu al kan doen. Henrik en Ben zijn terug samen en daar Juan bij, die over zo’n ongelooflijke ervaring beschikt, dat geeft me een bijzonder goed gevoel en vertrouwen in de mogelijkheden volgend jaar. We zullen zeker strijden om de titel!” besluit de teambaas.

Foto met dank aan Frederik Herregods.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws