Ogier en Toyota gaan samen de strijd aan in 2021

Zesvoudig wereldkampioen Sébastien Ogier gaat nog een jaar verder in het World Rally Championschip met Toyota. De Fransman schreef niet minder dan 48 wedstrijden op zijn naam in het WRC en wil er maar al te graag nog een aantal toevoegen dus. Hij kwam ook één keer aan de start in België, dit tijdens de Condroz Rally in 2008, aan het stuur van een Citroën C2 R2 Max moest hij echter opgeven met mechanische problemen.

Ogier: “We hebben maar een aantal wedstrijden kunnen rijden dit jaar maar dat was genoeg voor mij om een goed gevoel te hebben bij onze samenwerking, ik geniet van het rijden met de Yaris. De passie voor de motorsport van Toyota en van Akio Toyoda hebben indruk op me gemaakt.”

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws