Grégoire Munster naar ACI Rally Monza

Voor hij komend weekend van start gaat in de ERC Rally ‘Islas Canarias’ pakt Grégoire Munster op zijn profiel op Facebook nog uit met een heerlijk nieuwtje.

Dankzij de steun van Hyundai Motorsport Customer Racing zien we hem samen met zijn vaste copiloot Louis Louka begin december met een Hyundai i20 R5 aan de start van de laatste WRC-manche in Italië, de ACI Rally Monza.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws