Duo Adrien Fourmaux en Renaud Jamoul op weg naar zege


Na dertien proeven zien we Adrien Fourmaux aan de leiding in de Ford Fiesta Rally2, 33.4s voorsprong op Yoann Bonato in de Citroën C3 R5. Ivan Ares mag voorlopig mee het podium op en moet in zijn Hyundai i20 R5 1.00.9 toegeven op de leider.

Grégoire Munster staat momenteel 21ste en heeft een moeilijk weekend, de wisselende grip zorgt voor moeilijke omstandigheden. Grégoire: ” Zeker mijn weekend niet, de grip verandert constant. Ik ging daarjuist te laat in de remmen met een kleine uitstap tot gevolg.”

Amaury Molle staat voorlopig 44ste, één plaatsje beter dan Chris Ingram. Charles Munster vinden we terug op plaats 48.

Voorlopige stand

Foto: FIA ERC

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws