Lewis Hamilton, wie anders

Wie anders dan Hamilton was opnieuw de snelste tijdens de kwalificaties in Bahrein. Zijn teamgenoot Valtteri Bottas eindigde tweede, terwijl Max Verstappen terug tevreden moest zijn met plaats drie. Zijn teamgenoot Alexander Albon en Sergio Perez vervolledigen de top vijf.
Uitslag kwalificaties

Lewis Hamilton: “98 poles, wow! Er is altijd meer tijd te vinden, kleine plaatsen om te verbeteren, maar het was voor mij een hele mooie ronde vandaag. Ik weet niet zeker waarom, maar ik voelde me dit weekend zo helder van geest. Ik wilde gewoon plezier hebben vandaag en dat is het belangrijkste voor mij. Ik doe dit nu al een hele tijd, maar ik hou nog steeds van deze uitdaging, om de banden te begrijpen en de auto te verfijnen. Ik hou van wat ik doe, en ik voel mezelf nog steeds verbeteren. En je kunt zien dat ik het niet alleen ben, maar ook iedereen in de box geniet gewoon van hun werk. De druk om te vechten voor een kampioenschap is immens, maar met de titels die beide veilig zijn, geeft dat me het gevoel van loslaten, om erop uit te gaan en te rijden zoals ik vandaag deed. Vandaag is de voortzetting van de bijzondere dingen die we als team bereiken. Weekend in weekend uit sta ik versteld van deze groep mensen. Voor mij is het belangrijk om deze laatste drie races te gebruiken om zoveel mogelijk te leren en dat door te zetten tot volgend jaar.”

Foto: Mercedes-AMG Petronas Formula One Team

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws