Reactie Sébastien Ogier en Elfyn Evans

Beide heren maken nog kans op de wereldtitel, de proeven morgen op de besneeuwde bergwegen zijn het ideale terrein om het duel aan te gaan. Beide heren blikken terug op vandaag en vooral ook naar morgen.

2020 FIA World Rally Championship / Round 07 / ACI Rally Monza / 3-6 November, 2020 // Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRC

Sébastien Ogier: “Het was een bewogen dag voor ons. We hadden een goed tempo, maar er waren ook enkele kleine foutjes en problemen die ons wat tijd kosten. Het belangrijkste is echter dat we vanavond nog steeds strijden om de overwinning en dat is waar het om gaat. Morgen zal er nog meer ruimte zijn om verschillen te maken met onze rivalen met de zeer lastige omstandigheden die ons in de bergen te wachten staan. Onze wegligging zou ook goed moeten zijn als er verse sneeuw ligt. Laten we eens kijken wat we kunnen doen. “

2020 FIA World Rally Championship / Round 07 / ACI Rally Monza / 3-6 November, 2020 // Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRC

Elfyn Evans: “Over het algemeen is het vandaag redelijk goed geweest. Er zijn geen fouten gemaakt en er is geen tijd verloren gegaan. Misschien was het ook niet spectaculair snel, maar ik voel dat het in de moeilijke omstandigheden belangrijk was om een ​​balans te vinden tussen snel gaan en ook geen fouten maken. We hebben veel stilstaand water gezien, vooral in de sporen tijdens de tweede doorgang op de proeven, dus dat is lastig geweest. Het ziet er naar uit dat we morgen weer een zeer uitdagende dag tegemoet gaan. Het zijn vandaag winterse omstandigheden op de proeven, maar ik geloof dat het elk uur verandert, dus we moeten morgen wakker worden en kijken wat ons te wachten staat. “

Foto: Toyota Gazoo Racing WRC

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws